воскресенье, 18 мая 2008 г.

Обласний зліт юних натуралістів «Золотий нарцис»


З ініціативи Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру, за сприяння управління освіти і науки Закарпатської ОДА вже десять років поспіль у Долині нарцисів проводиться обласний зліт натуралістів.
Ось і цієї весни, 16 травня, у Долині нарцисів відбувся обласний зліт юних натуралістів, який зібрав в унікальному для Європи місці небайдужих до краси природи юнаків і дівчат з усіх районів Закарпаття. Прибули на це свято і гості – це агітбригада з гімназії м. Ясинувата, Луганської області.
Програмою зльоту було передбачено пішохідну екскурсію по Долині нарцисів, огляд виставки робіт юних натуралістів, змагання натуралістів та художників.
Конкурс юннатів – ерудитів проводився по майданчиках. Це «Візитка команди» (Кер.- завідуюча відділом організаційно – масової роботи ЗОЕНЦ Шандор Ю.Ю.), «Природа у народній творчості» (Кер.- методист інструктивно-методичного відділу ЗОЕНЦ Мальцева Н.Я.), «Червона книга» (Кер.– завідуючий відділом організаційно – масової роботи ЗОЕНЦ Сагарда В.В.), «Юннат-ерудит» (Кер.- керівник гуртків ЗОЕНЦ Павко М.М.), «Відкриття лісу» (Кер. – завідуюча відділом біології та дослідницько-експериментальної роботи ЗОЕНЦ Токарева О.І.), «Жива вода» (Кер.- методист відділу біології та дослідницько-експериментальної роботи ЗОЕНЦ Трацевська Л.М.), «Екотуризм» (Кер.- методист відділу екології та природоохоронної роботи ЗОЕНЦ Небоженко О.В.). Керівником конкурсу юних художників була керівник гуртків ЗОЕНЦ Козуб Н.А.
У зльоті взяла участь команда «Верховинка» Центру позашкільної роботи та дитячої творчості (Керівник С.Рибалко), яка вдало виступила у конкурсній програмі і набрала 58 балів із 70 можливих . Змагалися Аліна Лохаівська, Мілена Могорита, Тетяна Полянчич, Юлія Свідерок, Ірина Шутка та Аліна Жогно. Художники – Ірина Яким та Ярослава Крижанівська. За виставку відповідала Марина Лактош.
Всі команди були нагороджені дипломами управління освіти і науки та Закарпатського ЗОЕНЦ і отримали в подарунок набір книг .
Фото зі зльоту

Юні художниці Ірина Яким та Ярослава Крижанівська


Команда на майданчику "Юннат - ерудит"

Каманда на майданчику "Червона книга"

Команда на майданчику "Жива вода"
Команда на майданчику "Екотуризм"
На шляху до конкурсної програми

Шандор Ю.Ю, керівник майданчика "Візитка команди"

Команда "Верховинка" у зборі
Відпочинок перед виступом на майданчику "Візитка команди"
Майданчик "Візитка команди"
Майданчик "Візитка команди" Акомпонує С.М.Петій
Виставка дитячої творчості
Виставка дитячої творчості
Відкриття зльоту

На Долині нарцисів

Комментариев нет:

Отправить комментарий