суббота, 20 июня 2009 г.

Святковий концерт з нагоди Дня медичного працівника

18 червня у приміщенні актового залу Центральної районної лікарні відбулися урочисте засідання та святковий концерт з нагоди Дня медичного працівника. В урочистостях взяли участь голова райдержадміністрації Михайло Реблян, заступник голови районної ради Іван Лопіт, які в своїх виступах бажали винуватцям свята здоров'я, сил та енергії, адже День медичного працівника - одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення за політичних або економічних мотивів. Лікар - одна з найстародавніших професій, бо людина завжди, протягом тисячоліть потребувала медичної допомоги.
Вони побажали всім, хто присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності, невичерпності сил і завзяття, творчої наснаги, щоб праця на благо людей приносила задоволення і радість.
Гості свята побажали медикам району нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів, процвітання, удачі і добробуту їм і їх родинам.
Далі керівники району вручили грамоти та цінні подарунки кращим медичним працівникам.
Для працівників закладів охорони здоров'я району влаштували справжнє свято вихованці Центру позашкільної роботи та дитячої творчості. Ведучі концерту Аліна Лохаївська та Маріанна Сличко від імені всіх юних громадян привітали медичних працівників із професійним святом і побажали їм міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. Діти із задоволенням співали і танцювали для людей у білих халатах.
Після концерту головний лікар ЦРЛ Василь Степанчук подякував керівникам Центру позашкільної роботи, керівникам художніх колективів та юним артистам за прекрасний настрій, який вони подарували медикам району і побажав їм нових творчих успіхів.

Фоторепортаж із свята.




















Комментариев нет:

Отправить комментарий