четверг, 1 марта 2012 г.

Обласний конкурс на кращу команду лідерів учнівського врядування Закарпаття


Обласний конкурс на кращу команду лідерів учнівського врядування Закарпаття
01.03.2012, 23:40
1 березня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» пройшов  обласний конкурс на кращу команду лідерів учнівського врядування.
Обласний конкурс команд лідерів учнівського врядування проводився з метою сприяння розвитку учнівського врядування як активної форми громадського виховання, виявлення, оцінки та поширення успішного досвіду роботи лідерів учнівського врядування, стимулювання діяльності юних лідерів, їх підтримки та заохочення.
Організаторами конкурсу є управління освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації та Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”.
До участі у конкурсі долучилися команди з кожного району області та міста обласного значення, всього зареєстровано - 18 команд.
  Програмою  конкурсу було  передбачено  участь кожної команди у всіх його етапах, а це - „Візитка команди” ( команда повинна представити себе та учнівське врядування свого району -символіку, пісню, короткі відомості про кожного члена команди) та „Наша організація”. На цьому етапі  команда повинна була показати  презентацію  діяльності районного (міського) органу учнівського врядування у вигляді слайд-шоу.  Крім вказаних етапів командами районів  була розгорнута виставка, що наочно ілюструвала  діяльність районних (міських) органів учнівського врядування.
 Перше місце  у конкурсі  виборола команда  районної асоціації лідерів учнівського врядування Воловеччини  «Європа+», координатором якої  є Воловецький районний  Центр позашкільної роботи  і дитячої творчості.

Комментариев нет:

Отправить комментарий