вторник, 23 декабря 2008 г.

Марійка Монда - переможниця Всеукраїнського конкурсу «Талановиті діти України» в м.Києві.

Громадська організація «Талановиті діти України» та журнал для дбайливих батьків «Оленка+Сергійко. Моя сім’я» за підтримки Міністерства освіти і науки України зініціювали Всеукраїнського благодійного фестивалю «Талановиті діти України» для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із неблагополучних, неповних та багатодітних сімей, в тому числі і вихованців інтернатних закладів.
Основна мета Фестивалю – виявлення, розкриття, допомога та сприяння розвитку таланту дітей-сиріт, дітей із неблагополучних та неповних сімей, надання їм можливості виявити свою індивідуальність, показати її широкому загалу та допомогти дітям краще пізнати себе.
З 12 по 20 грудня 2008 року з нагоди дня Святого Миколая для взяття участі у фіналі Всеукраїнського благодійного фестивалю «Талановиті діти України» (15 грудня 2008 року, Український будинок) до м.Києва запрошені переможці регіональних турів Всеукраїнського благодійного фестивалю «Талановиті діти України» (відбіркові тури проводяться з 12 жовтня по 10 грудня 2008 року), а саме: 5 переможців від кожного регіону та одна доросла особа (супроводжуючий), всього 162 особи ((5+1) осіб * 27 регіонів = 162 особи).
Від нашої області участь у конкурсі також взяли 5 учасників, серед яких Марійка Монда, володарка Гран-прі цього фестивалю, який проходив 15 листопада в Ужгороді.
По приїзді з Києва, юна «зірочка» зустрілася з вихованцями та педагогами в Центрі позашкільної роботи та поділилася своїми враженнями від фестивалю. Вона була вражена тією увагою, яку їм приділяли такі відомі постаті в Україні як Яна Кличкова, Ольга Сумська, Павлом Табаков, Альона Вінницька, Влад Яма, Андріс Капіниш, Григорій Чапкіс та іншими спортсменами, дизайнерами. Марійка пройшла відбірковий тур і була запрошена на гала-концерт, який і розпочинала. Вона нагороджена дипломом лауреата та включена в групу дітей, які представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі у березні 2009 року Венгрії.
Також вона подякувала всім педагогам, які працювали з нею по підготовці до конкурсу.
Фоторепортаж з фестивалю.
























Комментариев нет:

Отправить комментарий