среда, 24 декабря 2008 г.

Підсумки ІІ обласного конкуру дитячих творчих робіт «Збережемо природу Закарпаття».

18 грудня 2008 року державне управління охорони навколишнього середовища в Закарпатській області та управління освіти і науки Закарпатської ОДА провели підсумки ІІ обласного конкурсу дитячих творчих робіт «Збережемо природу Закарпаття».
В ньому взяли участь більш як 130 учасників – дошкільнят і школярів області. З нашого району було подано колективну роботу учнів Завадської ЗОШ І-ІІ ст «Мій рідний край», малюнки Понзель Софії, Малильо Максима з Нижньоворітської школи-інтернату, творчі роботи ( вірші,пам’ятка, життєва історія, малюнок, фоторепортаж) Сличко Маріанни, вихованки фольклорного - етнографічного гуртка Центру позашкільної роботи та дитячої творчості.
Журі відзначило хорошу роботу учасників зібрання по охороні природи рідного краю, її збереженню, пропаганді, дбайливого до неї ставлення. Переможницею від нашого району стала Маріанна Сличко за збірку творчих робіт. Вона нагороджена грамотою Державного управління охорони навколишнього середовища в Закарпатській області та управління освіти і науки Закарпатської ОДА за ІІІ місце та цінним призом – плеєром. Всі учасники отримали заохочувальні призи та святкові подарунки.

Вітаємо Марінну з нагородою!

Комментариев нет:

Отправить комментарий