понедельник, 9 марта 2009 г.

Волівчанок -медиків вихованці Центру позашкільної роботи вітали зі святом 8 березня

З нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня вихованцями художніх гуртків Центру позашкільної роботи та дитячої творчості підготовлено концертну програму, з якою юні артисти виступили перед медиками Воловецької центральної районної лікарні.
Ведучі концертної програми Аліна Лохаївська та Михайло Капуш вітали жінок, бажаючи нев’янучої молодості, радості, достатку та здійснення мрій. Радували медиків юні співачки, учасниці і переможці численних пісенних конкурсів Марійка Монда, Василина Середа, Аліна Лохаївська, Олександра Білич, Юлія Фельбаба, Діана Брунцвик. Хореографічна група підготувала два танці, а саме «Україна» та «Карнавал». Вперше перед глядачами виступили два вокально-інструментальні ансамблі - «Сонячні дівчата» у складі Василини Середи, Яни Ледней, Марини Лакатош та Юлії Зьобри, які виконали пісню Ігоря Середи «Спасибі, мамо!», написану композитором саме до цього свята та хлоп’ячого гурту у складі Євгена Сідельникова, Олександра Карпінського та Дмитра Мадяра, який виконав інструментальну п’єсу.
Головний лікар Воловецької ЦРЛ Василь Степанчук та голова РК профспілки медичних працівників Ольга Копильчак сердечно подякували за змістовний концерт і запросили юних артистів з концертом на День медика. Далі для артистів було накрито солодкий стіл.


Вокально-інструментальний ансамбль "Сонячні дівчата": Василина Середа, Яна Ледней, Марина Лакатош, Юлія Зьобра. Керівник Ігор Середа

Вокально - інструментальний ансамбль хлопців: Женя Сідельников, Саша Карпінський, Діма Мадяр та керівник ансамблів, член Національної спілки композиторів України, педагог-організатор Центру позашкільної роботи та дитячої творчості Ігор Середа

Марійка Монда та Аліна Лохаївська виконують пісню "Я стану морем", керівник Ігор Середа

Хореографічний колектив виконує танець "Україна", керівник Любов Полажинець

Хореографічний колектив виконує танець "Карнавал", солістка Діана Брунцвик, керівник Любов Полажинець

Василинка Середа виконує пісню із репертуару Ані Лорак "Сонце", керівник Ігор Середа

Юлія Фельбаба виконує пісню "Весна", керівник Мар"яна Калитич

Олександра Білич виконує пісню "8 Березня", керівник Мар"яна Калитич

Ведучі концерту Аліна Лохаївська та Михайло Капуш, керівник Марія Рудейчук

Головний лікар Василь Степанчук вітає жінок із святом

У актовому Воловецької ЦРЛ

Комментариев нет:

Отправить комментарий