суббота, 9 мая 2009 г.

Районна краєзнавча олімпіада «Закарпатський краєзнавець» у Воловці


Згідно наказу відділу освіти Воловецької РДА №115 від 29.04.2009р. «Про проведення районної краєзнавчої олімпіади «Закарпатський краєзнавець» , виконання Міжгалузевої програми «Пізнай свою країну» на 2007-2012 роки, затвердженої Міністерством культури і туризму України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством України в справах сім’ї, молоді і спорту, Державним комітетом телебачення і радіомовлення України та з метою залучення дітей до вивчення свого краю, виявлення кращих краєзнавців серед учнівської молоді 7 травня 2009 року на базі Центру позашкільної роботи та дитячої творчості проведено районну краєзнавчу олімпіаду «Закарпатський краєзнавець», у якій взяли участь 14 учнів із 14 шкіл району. Це учні 8-10 класів загальноосвітніх шкіл району.
У конкурсні завдання олімпіади були включені питання з природи, археології, історії, етнографії, культури Закарпаття і зокрема, Воловеччини.
Слід відмітити, що хоча в основному учасники олімпіади справилися із завданнями, все ж вони недостатньо володіють матеріалом з археології та культури краю.
На основі висновків журі грамотами відділу освіти Воловецької РДА нагороджено таких переможців районної краєзнавчої олімпіади «Закаратський краєзнавець»:
За перше місце
Яворську Олесю, ученицю 8 класу Скотарської ЗОШ І-ІІ ст, керівник Ковчар Г.І.
За друге місце
Попелич Ганну, ученицю 10 класу Нижньоворітської школи – інтернату, керівник Малильо Г.Б.

Голянича Юрія, учня 8 класу Нижньоворітської ЗОШ І-ІІІст. Керівник Погорляк Г.О.
За третє місце
Губинець Оксану, ученицю 8 класу Біласовицької ЗОШ І-ІІ ст., керівник Голянич В.І.
Також висловлено подяку всім учасникам районної олімпіади «Закарпатський краєзнавець» та їх керівникам.
Переможці візьмуть участь у обласній олімпіаді «Закарпатський краєзнавець», яка відбудеться 14 травня 2009 року в історико-краєзнавчому музеї «Ужгородський замок».
Тож бажаємо переможцям успіхів і перемоги на обласній олімпіаді.

Комментариев нет:

Отправить комментарий