четверг, 24 декабря 2009 г.

Свято для дітей в ТОВ «Полімертехніка»


Справжнє свято організували керівники гуртків Центру позашкільної роботи зі своїми вихованцями в ТОВ «Полімертехніка».
Теплі і дружні стосунки вихованців, керівників Центру позашкільної роботи та дитячої творчості пов"язуть з керівництвом цього підприємства.
Восени вихованці старшої групи хореографічного колективу від керівництвом педагога - організатора ЦПРДТ І.Середою взяли активну участь у акції «Зробимо наше селище туристичним», яку організували директор підприємства М.М.Дербаль та уповноважений менеджер з якості В.М.Петрова.
Діти малювали карпатські краєвиди, пори року, дерев"яні храми на паркані біля полімер техніки. Нагородою для юних художників були солодощі, дипломи та найціннішим подарунком від ТОВ «Полімертехніка» стало пошиття концертних костюмів для сучасного танцю.
А от на святі, яке пройшло перед Миколаєм, всі учасники вже мали можливість помилуватися виконанням сучасних танців в нових костюмах.
У концерті взяли участь також вихованці студії естрадного співу ( керівник М.Калитич) , старшої і середньої групи хореографічного колективу (Керівник Л.Полажинець) , ведучі свята у ролях Діда Мороза і Снігурочки – А.Лохаївська та І.Сличко ( керівник М.Рудейчук) , привітальна група (керівник Л.Чорней).
Фоторепортаж Тетяни Тидір, керівника гуртків Центру


















Комментариев нет:

Отправить комментарий