среда, 23 декабря 2009 г.

Виставка - конкурс «Знай і люби свій край»

Нещодавно в краєзнавчому музеї Центру позашкільної роботи було розгорнуто виставку народних ремесел «Знай і люби свій край».
Підсумки районного етапу конкурсу-виставки , яка проводилась у рамках всеукраїнського конкурсу «Таланти твої Україно!» показали, що з кожним роком зростає майстерність наших юних талантів.
Метою цієї виставки були пошук й підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей та молоді, представлення їхніх робіт якнайширшим верствам населення. Виставку відвідали школярі району, батьки, гуртківці Центру, учасники районних предметних олімпіад, представники РДА.
Діти Воловеччини показали високий професійний рівень представлених композицій, окремих робіт, які були виконані у всіх видах (жанрах) образотворчого мистецтва, з урахуванням як традиційних, так й нетрадиційних матеріалів, технік, манер; мав присутність креативний підхід до виконання художніх творів.

На огляд представили: 238 експонатів 15 загальноосвітніх шкіл та школа-інтернат, 28 експонатів представили гуртки образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, бісероплетіння, "Сувенір" ЦПРДТ. Можна сказати, що творчі композиції та роботи високої якості, а деякі перевищують загальноосвітні критерії й мають професійний художній рівень.
Як виставці - конкурсі найчисельніший і добірніший рівень виставкових робіт показали колективи Скотарської, Абранської, Біласовицької, Канорської, Гукливської ЗОШ І-ІІ ст., В.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст. та ЦПРДТ.


Фото з виставки





Комментариев нет:

Отправить комментарий