понедельник, 30 ноября 2009 г.

Школа педагога-організатора

Остання середа кожного місяця - це день, коли всі педагоги-організатори загальноосвітніх шкіл мають можливість підвищити свій фаховий рівень в Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості. Вже декілька років підряд тут для них працює школа педагога-організатора. Крім вивчення основних напрямків виховної роботи, слухачі школи вчаться проводити різноманітні форми роботи з дітьми. Це рольові та ділові ігри, організація масових конкурсів і свят, підготовка розважальних та інтелектуальних ігрових програм для учнівської молоді.
В цьому навчальному році у школі започатковано проведення майстер-класів. Перший такий майстер-клас 25 листопада провела педагог-організатор із Абранської ЗОШ І-ІІ ст.. Тетяна Юріївна Концуряк, яка показала техніку виготовлення різноманітних виробів із соленого тіста.
На наступному занятті школи педагоги-організатори будуть вчитися танцювати, а майстер-клас для них буде проводити керівник хореографічних гуртків Центру Полажинець Л.В. та педагог-організатор Канорської ЗОШ Кобрин В.О.



Педагог-організатор Абранської ЗОШ І-ІІ ст. Концуряк Т.Ю.проводить майстер-клас по виготовленню сувенірів із соленого тіста

Педагоги-організатори освоюють техніку роботи з соленим тістом

Перші роботи

Вчитися ніколи не пізно......

Комментариев нет:

Отправить комментарий