четверг, 2 июня 2011 г.

Свято для дітей у Воловці

        1 червня 2011 року для дітей у Воловці Центром позашкільної роботи і дитячої творчості організовано дитяче світо «Хай щастю дитини не буде кінця». Дітей прийшов привітати селищний голова Василь Васильович Панасович, який вручив учнівським колективам Центру позашкільної роботи та Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст. по 15 пар бігових лиж фабрики «Фішер», які люб’язно надав директор Мукачівської лижної фабрики Василь Рябич. Також від відділу освіти Воловецької РДА вітав дітей зі святом заступник начальника відділу освіти Леонід Федорович Шуста, який вручив грамоти та дипломи переможцям всеукраїнських та обласних конкурсів, виставок, фестивалів вихованцям Центру позашкільної роботи та дитячої творчості.
     Далі для дітей відбувся концерт колективів та окремих виконавців Центру позашкільної роботи, якими керують Любов Полажинець, Любов Уліганець, Аліна Щур, Мар»яна Волошин. Радували своїм чарівним співом Марійка Монда, Діана Брунцвик, Лілія Чикур, Катерина Хміль, Данієла Софілканич, звеселяли публіку гумористи із театрального гуртка Галина та Богдана Яким, учасники фольклорного колективу, який працює на базі В.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст. показали картинку з фольклорно-обрядового дійства "На Благовіщення", додали святкового  настрою  хореографічний колектив «Непосиди» та  танцювальний дует сестер Лютянських, учасники привітальної групи, вітання для яких написані спеціально для свята логопедом відділу освіти Магдалиною Волошин.
         Ведучі свята Діана Брунцвик та Антон Чорней запросили дітей взяти участь у традиційному конкурсі «Малюнок на асфальті», в якому взяли участь понад 30 дітей, в тому числі з Росії та США.
        Переможців конкурсу «Малюнок на асфальті» нагородили грамотами та призами в.о.директора ЦПРДТ Марія Рудейчук та педагог-організатор Центру Людмила Чорней та побажали дітям хорошого літнього відпочинку .

Фото зі свята


















Комментариев нет:

Отправить комментарий