среда, 11 мая 2011 г.

КВК "Поринь у світ професій"

      Вже другий  рік  поспіль у Воловці проходить  профорієнтаційний фестиваль команд  КВК загальноосвітніх шкіл  "Поринь у світ професій", організований Центром зайнятості, відділом освіти та Центром позашкільної роботи. Хоч умови проведення профорієнтаційного фестивалю були досить жорсткими і складними, але команди успішно справилися з поставленими завданнями. Учасники демонстрували робітничі професії, з гумором і сміхом, проте піднесено говорили про необхідність їх у повсякденному житті. Зі  сцени звучали похвальні слова  на  адресу робітничих та і всіх інших професій,  про те, що кожен учень повинен вибрати в майбутньому таку професію, яка буде приносити йому не тільки матеріальне благополуччя, але і  задоволення від роботи.
Членам журі важко було віддати перевагу тій чи іншій команді, але конкурс є конкурс, і тому все ж таки журі підвело підсумки.
Отже, перемогу виборола команда  КВК Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст.(керівник Шумська О.І., Калитич М.М.), друге - команда Н.Ворітська ЗОШ  І-ІІІ ст (керівник Погорляк Г.О.)., третє - команда школи - інтернату (керівники Малильо Г.Б., Малюта С.І.).
Також грамотою нагороджений кращий капітан команди - це учениця Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ст.
На обласному фестивалі, який  буде проводитись 13 травня в м.Ужгороді наш район представлятиме команда КВК Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст.
Фото з фестивалю.





Комментариев нет:

Отправить комментарий