воскресенье, 2 октября 2011 г.

Святкування Дня працівника освіти


30 вересня 2011 року у великому залі Воловецької районної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти.
Освітяни району цього дня приймали вітання від почесних гостей свята – Голови Воловецької РДА Василя Ковбаска, заступника голови РДА Івана Лопіта, голови Воловецької районної ради Василя Култана, начальника відділу освіти Василя Попелича. Ведучі свята – заступник начальника відділу освіти Леонід Шуста та керівник театральної студії Центру позашкільної роботи Аліна Щур розповіли про здобутки освітян району, про вчительські будні та той неоцінений внесок, які вони вкладають в майбутнє України. Кращі педагоги були нагороджені Почесними грамотами, подяками за вагомі особисті та професійні досягнення, за заслуги перед районом, за багаторічну працю, за відданість своїй справі та за щиру любов до дітей. Молодим педагогом , а їх цьогоріч 16, були вручені квіти, настанови від досвідчених педагогів та подарунки від РК профспілки працівників освіти.
     Своїх учителів також привітали віршами, піснями та таночками вихованці  Центру позашкільної роботи і дитячої творчості - театральної студії (керівник А.Щур), естрадного співу (Л.Улиганець) та хореографічного колективу "Непосиди"(Керівник В.Райчинець). Радували своїм співом всіх освітян  Христина Митрович, Марійка Монда та Лілія Чикур.













Комментариев нет:

Отправить комментарий