среда, 26 декабря 2012 г.

Дитяче свято"Іде святий Миколай"

    19 грудня 2012 року в Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості відбулося свято для дітей «Іде святий Миколай», під час якого було проведено засвічення дитячої новорічної ялинки. До свята готувалися всі керівники гуртків зі своїми вихованцями. Казкове дійство розпочав герой легенд та казок Антипко (роль майстерно виконав Дмитро Шипович), який шукав серед присутніх неслухняних і нечемних дітей. Та його чекала невдача, бо таких серед гуртківців Центру немає. 
    На зміну йому виступили вихованці театрального гуртка із новорічною казкою «Попелюшка». Під час свята панувала тепла, радісна атмосфера. Діти сміялися, приймали участь в усіх розіграшах і конкурсах та з нетерпінням чекали на прихід Святого Миколая.
    Запросили святого Миколая-Чудотворця вихованці гуртка естрадного співу, закликаючи його піснею «Ішов Миколай». Миколай ( роль Миколая виконав керівник гуртків ЦПРДТ В.І. Мордованець) вручив всім дітям подарунки, привітав з наступаючими святами і побажав міцного здоров»я, добре вчитися, бути слухняними. 
    Також до свята була приурочена виставка стінгазет, які підготували гуртківці. Перше місце  посіли  гуртківці туристсько-краєзнавчого гуртка, друге-  гурток образотворчого мистецтва, третє- розділили між собою гуртки бісероплетіння та художньої вишивки.

                                                                педагог-організатор ЦПРДТ Людмила Чорней










1 комментарий:

  1. кредитна компанія, яка надає мені кредит у розмірі 5 000 000,00 доларів Коли інші кредитні інвестори нехтують моєю пропозицією, але містер Бенджамін Лі надає мені позику на успіх. Вони безпосередньо беруть участь у фінансуванні позики та проекті з точки зору інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Контакт по електронній пошті :::: Також lfdsloans@outlook.com або Напишіть номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

    ОтветитьУдалить