четверг, 13 декабря 2012 г.

Картка Обліку об’єктів ефективного педагогічного досвіду Центру позашкільної роботи і дитячої творчості

Картка
Обліку об’єктів ефективного педагогічного досвіду
Центру позашкільної роботи і дитячої творчості

Інформація про автора

Прізвище, ім’я, по батькові: Ференц Людмила Василівна
Рік народження:1984
Освіта:вища
Фах: вчитель математики та інформатики
Звання, нагороди:
Посада:керівник гуртка, керівник МО керівників гуртків, наставник молодих педагогів
Педагогічний стаж:7
Адреса досвіду:ЦПРДТ


Інформація про досвід
Тема: «Впровадження інноваційних форм і методів роботи у навчально-виховний процес позашкільного закладу – ефективний шлях підвищення мотивації вихованців та їх педагогів до пізнання і творчості.»
Мета: Зростання творчої активності педагогів та їх вихованців, забезпечення основних умов для особистісного зростання, самовизначення педагогів і вихованців, адаптація їх до життя у суспільстві, підвищення професійного рівня педагогів, розвиток творчості учнівської молоді.
Короткий зміст:
Актуальність вибраної теми визначається вимогами сучасної освітньої системи. З огляду на світові тенденції Україною проголошено курс на інноваційний розвиток в освіті. Важливою особливість цього розвитку є інновації в освітніх технологіях, формах, методах та прийомах організації виховання сучасної учнівської молоді.
         Ці інновації дають змогу організувати не монологічний, а діалогічний підхід до навчально-виховного процесу, де педагоги та вихованці виступають партнерами. В своїй діяльності методист керується таким педагогічним кредо: «Навчати, підтримувати, завжди допомагати іншим і творити самій». У досвіді розкривається система поетапного впровадження технології проектування, форми та методи технологій: формування творчої особистості; колективної творчої діяльності; технології «створення ситуації успіху». Автор представив такі творчі роботи:

Основні показники результативності:
Схвалено методичною радою ЦПРДТ у 2012 році
Місце збереження:ЦПРДТ
Інформація про використаннядосвіду: Використовується у навчально-виховному процесі ЦПРДТ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий