вторник, 9 апреля 2013 г.

У Центрі дитячої творчості вибирали учнівськй парламент


 


8 квітня 2013 року у Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості пройшли звітно-виборні збори. На збори запрошувались представники від кожного гуртка віком від 12 років.  В якості спостерігачів  на зборах були  присутні директор закладу, методист та керівники гуртків.  
Відкрили звітно-виборні збори координатор   учнівського самоврядування Людмила Чорней та голова РАЛУВ «Європа+» Володимир Барнич. Вони  привітали всіх учасників зібрання та  побажали  присутнім  плідної праці під час проведення зборів.  Обраний голова зборів Руслана  Клепар ознайомила присутніх з порядком  денним, за який проголосували всі делегати та запропонувала обрати лічильну комісію в складі трьох чоловік для підрахунку голосів.   
Першим пунктом порядку денного було питання звіту  голови учнівського комітету за попередній період. Звітувала заступник голови учкому  Діана Брунцвик .  Роботу учкому було визнано задовільною. Також вона запропонувала  внести зміни до Статуту за які проголосували   всі  вихованці. Після виступу заступника голови парламенту було представлення кандидатів на посаду голови учнівського парламенту Центру.  Ще задовго до виборів  всі вихованці мали змогу ознайомитися з програмами кожного кандидата,  які були розміщені в фойє на дошці оголошень.  Кожен із кандидатів, а це Брунцвик Діана, Яким Богдана та Яким Галина,   озвучили свої програми і закликали  гуртківців проголосувати саме за їх кандидатуру.
Обирали голову учнівського парламенту таємним  голосуванням. Після підрахунку голосів, на якому були присутні всі кандидати, було підписано протокол   і  голова зборів  оголосила визнати вибори дійсними, без порушень. Головою учнівського парламенту було обрано Брунцвик Діану,  а  Яким Галину та Яким Богдану обрано її  заступниками.  Після оголошення  результатів виборів новий  голова парламенту склав присягу,  в  якій пообіцяв наполегливо втілювати в життя передвиборчу програму, примножувати добру славу нашого Центру позашкільної роботи.  Також на  зборах було обрано членів учнівського парламенту в кількості  10 чоловік.





Делегати від гуртків на звітно-виборних зборах

  Початок зборів, вітанння  координатора Людмили Чорней та президента районної  асоціації лідерів учнівського врядування "Європа+" Володимира Барнича
 Головуючий зборів  зачитує порядок денний 

 Виступ кандлидата на посаду голови учнівського парламенту Богдани Яким

Виступ кандлидата на посаду голови комісії  Юлії Клепар

 Так проходило  таємне голосування 



 Підрахунок голосів 
Головою учнівського парламенту обрано Діану Брунцвик. 
Діана складає присягу на вірне служіння і самовіддану працю на посаді голови.







Комментариев нет:

Отправить комментарий