понедельник, 2 июня 2014 г.

Свято до Дня захисту дітей

Щороку, в перший літній день, ми відзначаємо радісне свято-День захисту дітей. З цієї нагоди в Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості  організовано свято для дітей під назвою «Хай щастю дитини не буде кінця».
До участі у святі, крім вихованців гуртків Центру,  були запрошені  учні початкових класів Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст..
Від імені управління освіти, молоді та спорту  маленьких громадян привітала Вікторія Косач, методист РМК,  яка привітала дітей з цим чудовим святом, побажала їм мирного неба і зростати у вільній, незалежній, щасливій і квітучій Україні  та вручила грамоти департаменту освіти та управління освіти кращим учням – вихованцям ЦПРДТ, переможцям обласних конкурсів, фестивалів, виставок. Від адміністрації Центру позашкільної роботи  та  дитячої творчості  привітала  учнів з Міжнародним  днем захисту дітей  директор Тетяна Тидір. Вона подякували   керівникам гуртків та вихованцям за чудову виставку дитячих робіт, що стали підсумком їх занять у Центрі дитячої творчості,   побажала   їм усім хорошого літнього відпочивку та незабутніх вражень.
Потім  до уваги юних глядачів  було представлено святковий концерт за участю вихованців вокального та хореографічного  гуртків,  який з радістю сприймали маленькі і юні глядачі. Після святкової програми учнів та вихованців запросили до участі у відкритому конкурсі малюнка «Наша мирна Україна».  Діти малювали  голубе небо, щасливих,  усміхнених батьків, квітучу школу та барвисту веселу і щасливу Україну.
Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами – одні за перемогу та кращі  малюнки,  а інші за активну участь.
Діти - це наше майбутнє, наша надія та опора. Дуже хочеться, щоб щасливі усмішки сяяли на обличчях дітей нашої країни, щоб їхні очі завжди світилися радістю.



















Комментариев нет:

Отправить комментарий