понедельник, 10 марта 2014 г.

Засідання МО керівників гуртків та відкрите заняття гуртка "Художня вишивка"

  7 березня 2014 року в Центрі позашкільної роботи відбулося чергове засідання методичного об’єднання керівників гуртків.  Тема: «Вдосконалення навчально-виховного процесу на основі розвитку самоосвітньої та творчої активності педагогів-позашкільників». Виступила  методист Рудейчук М.М., яка розповіла про аспекти творчої діяльності керівника гуртка в системі особистісно-орієнтованого навчання та провела з  педагогами тренінгові вправи,   які  дали можливість кожному педагогу визначити для себе на якому рівні професійної компетентності знаходиться конкретний керівник гуртка  у даний час; наскільки він здатен до зростання; чи здатний до самоосвітньої діяльності; якої саме методичної допомоги він потребує тощо.
 Виступ керівника гуртків Гулович Л.В.  був присвячений  важливості самоосвіти педагога. Вона провела з керівниками гуртків анкетування «Спілкуємось активно» та підвела підсумки анкетування.
 На відкрите заняття гуртка «Художня вишивка» запросила колег керівник гуртка М.В.Фензь. Тема заняття : «Практична робота за задумом. Вишивання ікони».  Керівник розповіла учням цікаві факти з історії ікон, наголосила на правилах безпеки під час вишивання, повторила з учнями раніше вивчений матеріал, а саме вишивання нитками півхрестиком та хрестиком.
Вихованці  показали присутнім зразки своїх готових робіт, а далі приступили до виконання практичної роботи.
Отже,    головна мета  засідання МО - навчити учасників мислити, висловлювати свої судження, аналізувати думки інших, розвивати творчу  активність,  рух в інтелектуальному розвитку, формуванні наукового підходу до самовдосконалення, самоосвіти  було досягнуто. 

















Комментариев нет:

Отправить комментарий