воскресенье, 2 марта 2014 г.

Перший огляд-конкурс команд-лідерів учнівського самоврядування відбувся у Воловці

27 лютого 2013 року в актовій залі Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст.. Центром позашкільної роботи і дитячої творчості проведено перший районний огляд-конкурс команд - лідерів учнівського самоврядування.
Конкурс проводився з метою виявлення, узагальнення та поширення досвіду роботи органів самоврядування дітей та учнівської молоді загальноосвітніх навчальних закладів, сприяння розвитку дитячого та молодіжного лідерського руху.
У районі такий конкурс проводиться вперше і засвідчив, що учнівське самоврядування - особлива і цікава ділянка роботи в сучасній школі, яка потребує постійної кропіткої праці, вміння зацікавити дітей різних вікових категорій та надати їм певний поштовх до самоорганізації та саморозвитку.
Відкрила конкурс команд - лідерів учнівського самоврядування методист ЦПРДТ Марія Рудейчук, яка запропонувала учасникам і гостям огляду-конкурсу вшанувати героїв Небесної сотні хвилиною мовчання та розповіла про порядок виступів команд, побажала учасникам яскравих і креативних виступів та ідей.
Вітав лідерів учнівських організацій району президент РАЛУВ «Європа+» Володимир Барнич, який побажав  учасникам конкурсу достойно представити свої дитячі парламенти  та закликав до дисципліни і порядку під час виступів..
У своїх виступах лідери розповідали про те, чим займаються їхні парламенти, які в них програми дій, розповідали про конкретні справи та закликали учнівську молодь стати справжніми патріотами своєї Вітчизни – сильними, мужніми, здоровими, освіченими, здатними будувати нову, процвітаючу державу.
За підсумками журі, перше місце виборола команда Канорської ЗОШ І-ІІ ст.. (Керівник Кобрин В.О.), друге -команди В.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. та Н.Ворітської школи –інтернату( керівники Козик Г.А., Малильо Г.Б.), третє розділили між собою команди Н.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст., Завадської та Біласовицької ЗОШ І-ІІ ст..( керівники Козик Н.М., Магаль О.М., Ісевич Ю.І.).
В огляді – конкурсі взяли участь команди з 10 шкіл району. На жаль, відсутні команди Скотарської, Гукливської, Тишівської ЗОШ І-ІІ ст. та Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ст..















Комментариев нет:

Отправить комментарий