суббота, 22 декабря 2007 г.

Новорічно-різдвяна виставка

Зимові різдвяно-новорічні свята — найкраща подія року!
Передсвяткові клопоти розпочинаються, як правило, з придбання подарунків для рідних і близьких та пошуків красуні-ялинки. Ми вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюємося над тим, скільки це коштуватиме нашій природі. З року в рік перед Новим роком вирубуються сотні тисяч зелених красунь, які потім впродовж недовгого часу є окрасою наших помешкань, неодмінним атрибутом свят, а потім засохлі, знівечені викидаються на смітник. І боляче дивитися, коли після закінчення свят викинуті з осель ялинки валяються при дорозі, на городах, дворах.
Створити відчуття свята, радісного чекання новорічного дива можна і без знищення дерев. Адже набагато краще й цікавіше прикрашати соснові чи ялинкові гілки, виготовити новорічні композиції з природного матеріалу, шишок, соломи, кукурудзяних початків, гілочок смереки та сосни, які можуть стати гарним подарунком для рідних і друзів, прикрасити домашню оселю, шкільну аудиторію чи робочий кабінет.
Саме з такою метою у Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості розгорнуто новорічно – різдвяну виставку дитячих композицій «Новорічний подарунок».
На виставку представили свої роботи учнівські колективи Завадської, Верб’язької, Буковецької, Лазівської, Скотарської, Кичірнянської ЗОШ І-ІІ ст., Верхньоворітської, Воловецької, Нижньоворітської , Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ст.., Центру позашкільної роботи та дитячої творчості.
Підсумки виставки буде підведено 29 грудня 2007 року. Переможці будуть нагороджені грамотами відділу освіти та новорічними подарункам



















Комментариев нет:

Отправить комментарий