понедельник, 17 сентября 2012 г.

Педагогічний колектив


Пріоритетним напрямком діяльності закладу є формування гармонійно-розвиненої особистості з високим національним, культурним потенціалом, розвиненим почуттям прекрасного, усталеними естетичними смаками.
Навчальний процес здійснюється в рамках державних освітянських нормативно-правових документів, Державної цільової програми розвитку позашкільних навчальних закладів до 2014 року, навчальних програм, рекомендованих та затверджених Міністерством освіти та авторських і адаптованих програм.
Педагогічний колектив ЦПРДТ   постійно працює над удосконаленням роботи закладу, його популяризацією, збереженням контингенту та залученням нових вихованців. З цією метою використовуються різні  форми організації навчально-виховного процесу – заняття, клубна робота, індивідуальні  заняття, репетиції, конкурси, екскурсії, виставки, концерти, а в роботу творчих гуртків  постійно впроваджуються нові техніки виконання декоративно-прикладних виробів. Оригамі та паперопластика,  робота з полімерною глиною  та аплікації з декоративних видів паперу, виготовлення мініатюрних дерев, квітів, композицій  з бісеру, вишивка стрічками, створення за власними  ескізами ляльок, виготовлення моделей одягу для показу  та   інші.  Це сприяє підвищенню рівня виставкових та конкурсних робіт, зростанню зацікавленості вихованців заняттями у творчих об’єднаннях.

Комментариев нет:

Отправить комментарий