вторник, 18 сентября 2012 г.

Свято «День відкритих дверей»у Центрі позашкільної роботи


 17 вересня 2012 року у Центрі позашкільної  роботи та дитячої творчості, відбулося свято для гуртківців «День відкритих дверей», яке підготували педагог-організатор Чорней Л.В. та керівник драматичного гуртка Щур А. С.

Свято розпочали дві веселі куми, в образі гумористичних бабок, які запросили до слова директора ЦПРДТ Тидір Тетяну Василівну, яка оголосила про гуртки, що працюватимуть на протязі року та про їх керівників. З їх вуст звучали побажання та настанови до початку нового навчального року.

Після виступу директора відбувся концерт за участі хореографічного гуртка (керівник Райчинець В.М.), гуртківці якого виконали танець   «Маленькі каченята». Концерт продовжили юні вокалісти: Гук Діана, Брунцвик Діана, Чикур Ліля (гурток естрадного співу, керівник        Уліганець Л. П.) .

Сама атмосфера свята була веселою, розважливою, весь час супроводжувалась дитячим сміхом від почутих гумористичних суперечок бабусь. Таким чином, ведучі свята дійшли висновку, що: «…життя в Центрі дійсно вирує, він працює з ранку до вечора, збираючи під свій дах і в свої світлі стіни гуртківців, які працюючи над собою змалечку, досягають позитивних результатів, а педагогічний колектив Центру працює з натхненням, не покладаючи  рук, вкладаючи всю свою душу і серце в своїх вихованців…» .

Після концерту свято не закінчилось, а продовжилось малюнком на асфальті та дискотекою.
                                                      Лариса Гулович, 
керівник гуртків ЦПРДТ

Комментариев нет:

Отправить комментарий