вторник, 2 октября 2012 г.

Художньо-естетичний напрямок

Гуртки художньо –естетичного циклу  дуже різноманітні і працюють у багатьох напрямках. Тому кожна дитина може знайти справу до душі. 
У нас працюють гуртки естрадного співу, хореографії, театральний та акторської  гри, образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, фольклорно-етнографічний. Це 15 груп, в яких займається 226  вихованців.  У цьому напрямку працюють   9 педагогів, які забезпечують навчально –виховний процес.
Основними їх завданнями   є розвиток та реалізація духовного і творчого потенціалу особистості гуртківців, пошук, розвиток та підтримка юних талантів та обдарувань.
Гуртки художньо-естетичного  напрямку  працюють на базі Центру позашкільної роботи та в школах району - Скотарській, Верхньоворітській, Гукливській загальноосвітніх школах.

Крім навчання, вихованці гуртків здійснюють концертну діяльність, є учасниками всіх  масових заходів, які проводяться у районі, є учасниками великої кількості  конкурсів, фестивалів, виставок.
Для багатьох вихованців заняття у гуртках є першою сходинкою у виборі майбутньої професії. 
Навчання  в гуртках художньо-естетичного напрямку -  це завжди творчість, пошук, продуктивна творча праця. Результат роботи – досягнення дітей, концерти, виставки, участь у фестивалях і конкурсах,  задоволення від результату своєї праці, та  нагород, які отримують, а найбільше – це оволодіння  додатковими знаннями та набуття творчого досвіду.
Керівники гуртків :
Естрадний спів - Уліганець Любов Михайлівна
Хореографічні колективи - Сютрик Віталія Михайлівна
Фольклорно-етнографічний -  Волошин Мар"яна Іванівна
Театральний та акторської гри - Щур Аліна Сергіївна
Художньої вишивки- Фензь Марина Василівна 
Образотворчого мистецтва - Гулович Лариса Василівна
Паперопластики - Буцко Наталія Михайлівна 
Бісероплетіння - Брунцвик Віталія Василівна
Виготовлення іграшок-сувенірів - Чорней Людмила Василівна 


Комментариев нет:

Отправить комментарий