понедельник, 8 октября 2012 г.

День працівників освіти у Воловці


Учителю! Вклоняємось доземно
Перед великим іменем твоїм.
Вже проростають ті маленькі зерна
Під поглядом, як серце, золотим.
Учителю! Ти - наче нездоланність,
Крізь все просієш іскру доброти,
Щоб засвітить у серденьку дитячім
Вогонь священний розуму й краси.


Кожного року, в першу неділю жовтня працівники освіти відзначають своє професійне свято - День працівників освіти.   Це  свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті – що без вчителя не було би поступу вперед, не було б великих відкриттів, не було б  розвитку цивілізації.У цей день кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
5 жовтня у великому залі райдержадміністрації   святкували День працівника освіти і педагоги Воловеччини.Зі словами подяки за невтомний труд звернувся до присутніх начальник відділу освіти Василь Попелич. Вітали вчителів   голова райдержадміністрації Василь Култан, в.о.голови районної ради Марія Полянчич, працівники відділу освіти. Найкращим працівникам освіти були вручені грамоти РДА та квіти.
Своїми віршами, піснями і  танцями  вітали всіх працівників освіти вихованці Центру позашкільної роботи та  учні Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий