пятница, 25 мая 2012 г.

Свято останнього дзвоника


            Сьогодні, 25 травня, свято останнього дзвоника відбулося у школах Воловеччини.
Особливим було свято у Жденіївській ЗОШ І-ІІІ ст., хоч і не проходило традиційно, коли у життєву дорогу проводжають випускників.
        Сьогодні завершився навчальний рік для  210 учнів, які навчаються в цьому закладі і перегорнута ще одна сторінка шкільного літопису.
           Свято відкрила педагог-організатор школи Ганна Василівна Цап, вітали учнів директор школи Іван Васильович Далекорей, заступник директора Тетяна Дмитрівна Бердар-Русин, методист районного  Центру позашкільної роботи Марія Михайлівна Рудейчук, голова батьківського комітету школи, колишня випускниця і медалістка Наталія Чубірко. Учням вручили численні нагороди. За високі досягнення у навчанні 28 дітей отримали похвальні грамоти, біля 30 учнів отримали  дипломи, грамоти, подяки за перемогу у районних, обласних та республіканських олімпіадах, конкурсах, оглядах, виставках. Отримала школа і подарунок від райдержадміністрації  - це сертифікат на отримання спортивного інвентарю - тенісного столу,  м'ячів футбольних, волейбольних, баскетбольних та іншого спорядження.








Комментариев нет:

Отправить комментарий