пятница, 15 марта 2013 г.

Шевченківське свято


Шевченківське свято
У Центрі позашкільної роботи  і дитячої творчості 11 березня 2013 року  був проведений виховний захід, присвячений генію із геніїв Тарасу Григоровичу Шевченку.
Свято відкрили двоє ведучих -  Клепар Юлія і Чекета Вікторія.
Вихованці гуртка «Художня вишивка» виступили зі сценками «Мати і хлопчик», «Поезії про Шевченка», «Життя Тараса Шевченка».
Цікавою і захоплюючою була сценка у виконанні Івана Фурдя та Вікторії Бабець. Емоційно і виразно розповіли поезії про Шевченка такі вихованки гуртка: Гребінь Юлія, Дем’ян Наталія, Хміль Вікторія, Турецька Тетяна та Бобаль Валерія.
Про дитинство і юність письменника, зовнішність, вдачу, талант, оточення, славу, гроші,  розповіли глядачам вихованки гуртка «Художня вишивка»:  Дем’ян Наталія, Лукачко Тетяна, Хміль Юлія, Лізанець Марина, Бобаль Валерія, Кічінська Євгенія, Чучун Мирослава.
На святі була проведена літературна вікторина, на якій учні виявили високі знання про життєвий і творчий шлях Тараса Григоровича Шевченка.
Отже, свято розширило знання учнів про геніального поета, художника, мислителя, палкого патріота України Тараса Шевченка.

Керівник гуртка  "Художня вишивка"Фензь М.В.


Комментариев нет:

Отправить комментарий